Queen of the World Serbia 2024

1710671940339

Petak,  16. Februar – 2024
Hotel Zeleni Vir, Niš
Srbija

Nakon uspešno održanog pilot projekta Queen of the World, 01. oktobra 2023. godine u restoranu Zlatibor u Negotinu, 16. februara 2024. godine u Nišu, hotelu Zeleni Vir, organizovan je gala događaj Queen of the World za južni i istočni deo Srbije. Na ovom veličanstvenoj i odlično organizovanoj manifestaciji u prelepoj atmosferi u konkurenciji od preko 70 devojaka izabrane su finalistkinje, devojke koje su potencijalni kandidati za predstavljanje Srbije na svetskom izboru Queen of the World, koji će se održati u toku ove godine.

Nedelja,  1. Oktobar- 2023
Restoran Zlatibor, Negotin
Srbija

1. oktobra 2023. godine u restoranu Zlatibor u Negotinu, organizovan je pilot kasting za Queen of th World šou za teritoriju Srbije u organizaciji AS Spitzenberg preduzeća, koje ima licencu za područje Srbije.

IMG-20231007-WA0003

Ko smo mi?

Mi smo agencija koja se bavi organizovanjem dešavanja i događaja na polju mode. Takođe smo i osnivači novih brendova, kao što je izrada dizajniranih i ručno rađenih haljina Katalina Spitzenberg.

Nakon održanog finala u Nemačkoj za izbor lepotice – tj. Kraljice (Queen of the World – Germany) svečano mi je dodeljena licenca za održavanje show-a Queen of the World – za Srbiju – Andrijana M. Spitzenberg.

Nakon izbora za Kraljicu Srbije, finalistkinje iz više zemalja plasiraju se za svetski izbor koji se održava u državi Kongo, Afrika, početkom naredne godine.

Kasting za Queen of the World Srbija počeo je u u Negotinu, gradu vina, Hajduk Veljka, Mokranjca ali i lepih žena, kao pilot projekat. Nastavak sledi na jugu Srbije u Nišu, Herojskom gradu, gradu Cara Konstantina. Prihvatite izazov i prijavite se. Pravo učešća imaju sve devojke i žene, državljanke Srbije od 18 do 36 godina.

Prijavite se na email: queen@aspitzenberg.com. Navedite ime i prezime, telefon, adresu, godište i email.

Organizatori:

Naši dragi prijatelji, partneri. sponzori ovog velikog događaja